Sportklachten

sportklachten


Fysiotherapie Boerland is ook gespecialiseerd op het gebied van het bewegend functioneren van sporters. Naast jaren ervaring binnen de medische fitness en sportrevalidatie is veel praktijkervaring aanwezig op verschillende sportgebieden. Doordat wij gevestigd zijn in een sportschool zien wij veel sporters met verschillende klachten die vaak naast fitness ook nog andere sporten beoefenen.

Maak een afspraak

Uitgebreide fitness- en oefenzaal

Fysiotherapie bij sportklachten speelt ook een belangrijke rol op het gebied van preventie van blessures. Door middel van onze uitgebreide fitness- en oefenzaal zijn wij uitermate geschikt voor fysiotherapie bij sportklachten en sport-specifieke behandelingen.

Ook kunt u bij ons terecht met vragen over trainingsopbouw, alternatieve trainingen bij blessures en advies over gewichtsverlies. Veel voorkomende blessures die wij zien in de sport zijn schouder-, knie- en enkelklachten. Onder begeleiding van een fysiotherapeut blijft de trainingsopbouw gewaarborgd, zodat de sporter op een verantwoorde manier kan werken aan herstel.

Sporters die na een blessure te langzaam of te snel hun training hebben opgepakt hebben veel baat bij een goede fysiotherapeut die hierbij helpt. Voor vragen hierover informeren wij u graag.