Over ons

Wij zijn Fysiotherapie Boerland

De missie van Fysiotherapie Boerland is het helpen van volwassenen en jongeren om zich gezonder, fitter en klachtenvrij te voelen. Fysieke aandoeningen zijn vaak niet alleen lichamelijk voelbaar, maar veroorzaken soms ook een psychische en/of sociale onbalans. Ons doel is om u kennis, begeleiding en tools mee te geven, zodat u op alle vlakken uw balans kunt hervinden.

Maak een afspraak

De allerbeste fysiotherapeutische zorg

Onze visie is het bieden van de allerbeste fysiotherapeutische zorg die mogelijk is door middel van onze kennis en kunde. Wij zijn gepassioneerd en gedreven en hebben die kwaliteit als prioriteit staan. Door middel van bijscholing en cursussen houden wij onze kennis op een hoog niveau.
Wij geloven dat professionele zorg niet afstandelijk hoeft te zijn en dat een prettige en veilige sfeer tussen de therapeut en u een verbetering hebben op het behandelresultaat.

Betrokken bij mens en proces

Elk mens is uniek, en daardoor elk behandelplan ook. Hierdoor bent u verzekerd van het hoogst haalbare individuele behandelplan. Wij komen onze afspraken na en zijn betrokken bij zowel mens als proces, tijdens en na de behandeling. Daarom is na een behandeltraject de opvolging (follow-up), nazorg of preventie, voor ons een belangrijke pijler om te volgen.